Meetup met Bram van Ojik

Op maandag 10 april a.s. organiseert GroenLinks om 19.00 uur een ‘meetup’ in de Mythe in Goes. Bram van Ojik, de man die GroenLinks weer op orde bracht en het fundament legde voor het succes van 15 maart, en nu (weer) Kamerlid, zal ons bijpraten over de manier waarop hij aan de opbouw van GroenLinks heeft gewerkt. En misschien kan hij al een tipje van de sluier oplichten over de Kabinetsformatie??

Natuurlijk wil GroenLinks Zeeland verandering in de samenleving en in Raden en Staten een steviger positie. Daarover gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek: hoe maken we van GroenLinks Zeeland een groeiende beweging die het GroenLinks-geluid in en buiten vergaderzalen kan laten klinken?  Bart van Noord, voorzitter van GroenLinks Zeeland, leidt deze bijeenkomst.

GroenLinks Zeeland gaat een ‘leergang Zin in GroenLinks’ aanbieden. En al klinkt ‘leergang’ nogal deftig, de inhoud is gevarieerd en aantrekkelijk. Je ervaart dat politiek veel facetten kent en er bijna altijd wel een mogelijkheid is om daarin actief te zijn. Tijdens deze bijeenkomst wordt er meer over verteld.

Bij de bijeenkomst zijn belangstellenden, sympathisanten, GroenLinks-kiezers en GroenLinks-leden van harte welkom. We hebben een flinke zaal gehuurd in ‘de Mythe’. En als het een beetje meezit dan nemen we de volgende keer de grote zaal…

Wees welkom!

MEETUP MET BRAM VAN OJIK
Theater De Mythe
Bleekveld 1 – 4461 DD  Goes