Hij is weer gestart: De ASN Bank Wereldprijs 2010! Iedereen met een frisse blik op duurzaamheid, een goed idee dat bijdraagt aan de wereld van morgen en een flinke portie ondernemerschap kon zijn idee of project indienen en maakt kans op 20.000 euro. De ASN Bank Wereldprijs start op 5 juni 2010 en duurt tot 15 oktober 2010.

Ellen Willink heeft haar project Volonte Entree ingediend. Moedig haar aan en breng uw stem uit! Hieronder leest u meer over haar prachtige intiatief!

Aanleiding
"Duurzame productie van mijn ecokledinglabel mogelijk maken in Nederland. Allemaal hebben we kleding nodig, maar bijna alle mode wordt momenteel in het buitenland geproduceerd! Dat is niet duurzaaam. Er is daardoor ook maar weinig originele kleding van ecologische stoffen te koop in Nederland. Omdat ik wil dat het goed voelt voor de makers en de dragers."

Omschrijving
"Voorwaarden scheppen om ecokledinglijnen van mij en andere modeontwerpers te laten produceren, in sociale werkplaatsen in Nederland. Helaas zijn deze afdelingen bijna allemaal verdwenen. Met het geld van deze prijs kunnen we een vakopleiding ontwikkelen op niveau 1 (bestaat nog niet) dit kan aangeboden aan sociale werkplaatsen. Tweede doel is bij de sociale werkplaatsen extra banen te creëren."

Doel
"Mensen van sociale werkplaatsen meer kansen bieden op duurzaam en plezierig werk door ze een opleiding te geven, in de productie en verkoop van mode vervaardigd van duurzaam geproduceerde stoffen."

Stem: http://www.voordewereldvanmorgen.nl/site/page/asn_bank_wereldprijs_2010