Roderick Rengers

Adrie van 't Westeinde

Fractieondersteuner

Wie ben je? Adrie van 't Westeinde

Waarom ben je bij GroenLinks?

Ik ben al heel lang geleden lid geworden van GroenLinks, omdat ik vind dat duurzaamheid, opkomen voor natuur en milieu alleen gepaard kan gaan met sociale rechtvaardigheid. Het rode en groene combineert uitstekend.

Wat zijn je ambities voor de stad?

Wat mij betreft wordt Middelburg een stad waar het fijn wonen is in een groene en veilige buurt. Er is voor iedere portemonnee een energiezuinige en kwalitatief goede woning. We blijven met de WMO en jeugdzorg goed zorgen voor wie dat nodig heeft en in Middelburg kan en mag iedereen meedoen. Er komen mensen vanuit de hele omtrek naar Middelburg om de prachtige voorstellingen, bijzondere exposities, concerten en festivals bij te wonen.

Wat is jouw ergernis?

Mijn grootste ergernis betreft vooral mensen, die voortdurend bezig zijn mensen die er iets anders uitzien en/of een ander geloof hebben of uit hun land gevlucht zijn, in een kwaad daglicht te plaatsen. Dit zijn mensen die voortdurend bezig zijn bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. Als we een beetje op een fijne manier willen samenleven dan zullen we ook het goede van de mensen moeten blijven koesteren.

Wat vind je leuk?

Koken, lekker eten, fietsen, klussen en meubels maken.

Favoriete plek in Middelburg?

Abdijplein, ligt midden in de stad en toch een enorme rust.

Wat doe je het liefste buiten?

Fietsen, in de tuin prutsen.